Facebook запустив новий додаток для підтримки психічного здоров’я

Дата: 09 Жовтня 2020
A+ A- Підписатися

Facebook запустив новий ресурсний центр для підтримки психічного здоров’я Emotional Health.

Про це повідомляє пресцентр соціальної мережі.

“Сьогодні ми презентуємо централізований ресурсний центр Emotional Health у застосунку Facebook з порадами та інформацією від провідних експертів. Ресурс буде доступним у всьому світі з місцевою актуальною інформацією від офіційних осіб з охорони психічного здоров’я”, – йдеться в повідомленні.

У застосунках впроваджують низку функцій, зокрема порадник ВООЗ із цифрового управління стресом на WhatsApp, розроблений спільно з ВООЗ набір наліпок у Messenger для полегшення розмов про психічне здоров’я, підтримку через Messenger для запобігання самогубствам і членоушкодженню, нові порадники з психічного здоров’я в Instagram.

Центр створено у зв’язку із загостренням проблем психічного здоров’я в усьому світі внаслідок епідемії коронавірусу. Компанія працює з провідними організаціями для подальшого інвестування на підтримку психічного здоров’я.

“Надзвичайно важливо зробити інформацію про психічне здоров’я доступнішою. У Всесвітній організації охорони здоров’я ми раді співпрацювати з Facebook на підтримку цієї мети щодо Всесвітнього дня психічного здоров’я цьогоріч”, – сказала Габріелла Стерн, директор із комунікацій ВООЗ.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter