Джеппарова розказала, що Мінінформ робить для реінтеграції окупованих територій

Дата: 25 Липня 2017
A+ A- Підписатися

У Кабінеті Міністрів України завершують розробку стратегій інформаційної реінтеграції окупованих територій.

Про це сьогодні заявила перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джеппарова, повідомляє Детектор Медіа.

“Це дві стратегії інформаційної реінтеграції Криму та Донбасу. Це наша спроба систематизувати інформаційний напрям”, – сказала перший заступник міністра.

За її словами, ці стратегії будуть фундаментом для роботи з жителями окупованих територій і громадянами, які проживають на території, підконтрольній Україні.

Еміне Джеппарова вважає, що необхідно шукати різні способи комунікації з жителями окупованих територій і створювати для цього не лише інформаційні приводи через медіа, а й використовувати культурну інформацію і різні сучасні схеми.

Як писав “Детектор Медіа”, 19 червня на прес-конференції керівників міністерства “Звіт та перспективи розвитку інформаційної політики України” Еміне Джеппарова зазначила, що питання реінтеграції окупованих українських територій Донбасу і Криму залишається стратегічним в Мінінформполітики. Вона повідомила про завершення роботи над двома документами – “Стратегією інформаційної реінтеграції Криму” і “Стратегією інформаційної реінтеграції Донбасу”, які найближчим часом будуть винесені на затвердження Кабінету міністрів.

“Питання, яке я веду в міністерстві і яке залишається стратегічним – реінтеграція окупованих територій – Донбасу і Криму… Якщо говорити про головні результати – це два документи, які є основою нашої діяльності”, – розповіла перша заступниця міністра.

За її словами, в Мінінформполітіки погодили документи з “ключовими гравцями”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter