Двоє підозрюваних у вбивстві п’ятирічного хлопчика на Київщині вийшли на волю із СІЗО

Дата: 04 Травня 2020
A+ A- Підписатися

Колишній поліцейський Володимир Петровець та цивільний Дмитро Кривошей, яких підозрюють у вбивстві п’ятирічного Кирила Тлявова на Київщині, вийшли на волю із СІЗО під заставу. 

Про це повідомляє Громадське. 

Бабуся вбитого хлопчика повідомила, що чоловіки внесли заставу та вийшли на волю ще в березні, однак про це стало відомо лише зараз. Раніше сума застави становила 273 тис. грн, проте до якої суми її зменшили, поки невідомо. 

“Коли їм зменшили суму застави, вони невдовзі внесли її й вийшли”, – розповів адвокат сім’ї загиблого хлопчика Віктор Чевгуз.

Наразі під вартою залишився лише один підозрюваний – колишній поліцейський Іван Приходько, якому продовжили запобіжний захід до 26 червня. Неповнолітній син Петровця, який також проходить підозрюваним у справі, перебуває під особистим зобов’язанням.

Як відомо, 31 травня патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець у місті Переяславі-Хмельницькому під час відпочинку вживали спиртні напої, а згодом вирішили постріляти з вогнепальної зброї по металевих банках. Під час стрільби один з правоохоронців поцілив у п’ятирічного Кирила, влучивши йому в голову. Дитину відразу ж відправили до лікарні, де прооперували, але її стан залишався вкрай тяжким. 

На початку червня Кирило помер від отриманих поранень. Унаслідок цього голова поліції Київської області Дмитро Ценов подав рапорт про відставку з посади та просив керівництво Нацполіції скерувати його до зони проведення Операції Об’єднаних сил. Голів поліції в Переяславі-Хмельницькому також усунули з посад, а патрульних, імовірно винних у смерті дитини, посадили до СІЗО на два місяці. 

Згодом підозру вручили другові поліцейських Дмитру Кривошею та 15-річному сину одного з правоохоронців

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter