До Запорізької області “для забезпечення порядку” окупанти завезли 800 російських поліцейських

Дата: 28 Січня 2023
A+ A- Підписатися

Щоб забезпечувати “порядок” на окупованій частині Запорізької області росіяни завезли туди 800 поліцейських з Ростовської області та Краснодарського краю.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Джерело: ТАСС. Ілюстративне фото

Рашисти впроваджують на тимчасово окупованих територіях України модель поліцейської держави. Спочатку видали наказ про створення на окупованих частинах 4-х областей України 28-и колоній. Тепер відзвітували у рос ЗМІ, що завезли до Запорізької області 800 поліцейських з Ростовської області та Краснодарського краю“, – йдеться у повідомленні.

За його словами, російських поліцейських збираються возити на роботу в Токмак, Пологи і Василівку, а на ніч забирати у більш безпечне місце – “бояться партизан”. Окупанти вкотре лякають жителів черговими “наглядачами за порядком” і в’язницями, намагаючись укоренити покірність”.

Раніше ZMINA повідомляла, що на початку січня поточного року українські правоохоронці встановили особи ще трьох російських омонівців, які брали участь у викраденнях і катуванні мирних жителів тимчасово захоплених районів Запорізької області.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter