До України не пустили російського політика, який має медаль “За повернення Криму”

Дата: 10 Березня 2020
A+ A- Підписатися

Прикордонники не впустили до України росіянина, який має відзнаку за анексію Криму та є членом партії “Єдина Росія”. Чоловіку заборонили в’їзд до країни на три роки.

Про це повідомили у відомстві. 

55-річний чоловік прилетів до Києва 9 березня рейсом із Мінська в аеропорт “Жуляни”. Під час проходження паспортного контролю він розповів, що прибув нібито з приватною метою і має провести перемовини щодо видобування граніту, адже є гендиректором одного з ливарно-механічних заводів в РФ.

“Проте в ході додаткової перевірки прикордонники встановили, що дана особа є членом політичної партії “Единая Россия”, представником громадської ради при МУ МВС РФ в м. Ногінськ, має відзнаки від президента і Держдуми РФ, Московської обласної думи, МЗС та силових структур, зокрема медаль “За возвращение Крыма”, – розповіли прикордонники та додали, що про цю особу поінформували підрозділи СБУ.

У відомстві не назвали імені росіянина, однак журналісти “Української правди”, посилаючись на власні джерела, повідомили, що йдеться про Карена Арутюняна, який очолює ТОВ “Ливарно-механічний завод” у Ногінську Московської області.

Нагадаємо, що нещодавно до України не пустили трьох росіян, які збиралися проводити в столиці лекції про те, як маніпулювати людьми в ЗМІ та соцмережах.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter