Депутати вимагають розслідувати напад на журналістів біля маєтку Чеботаря

Дата: 07 Травня 2015
A+ A- Підписатися

Комітет Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції чекатиме впродовж тижня на результати розслідування нападу на журналістів біля маєтку заступника міністра МВС Сергія Чеботаря – в іншому випадку домагатиметься заміни всього керівництва міністерства.

Про це на своїй facebook-сторінці повідомив голова комітету Єгор Соболєв.

Він зазначив, що міністр МВС Арсен Аваков та його заступник Сергій Чеботар не з’явилися на засідання комітету.

Ми чекаємо інформації від міністра внутрішніх справ про результати внутрішнього розслідування впродовж тижня. На час розслідування Чеботар має бути усунутий. Якщо керівництво МВС далі ігноруватиме справу свого очищення, комітет Верховної Ради з протидії корупції сконцентрує всі наші сили на заміні всього керівництва МВС“, – йдеться у повідомленні Соболєва.

Раніше журналіст Денис Бігус повідомив, що біля будинку заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря в селі Лісники було здійснено напад на знімальну групу телеканалу ZIK – побили оператора, відібрали камеру та відеореєстратор.

Сергій Чеботар заявив про те, що не має відношення до цього будинку, але журналісти довели, що ділянку оформлено на дочку заступника міністра.

Нагадаємо, народний депутат Борислав Береза повідомляв, що Комітет з протидії корупції вирішив звернутися до Кабміну з вимогою провести службове розслідування за підсумками операції з евакуації українців з Непалу після землетрусу. Депутатів цікавить повний список всіх витрат та імена тих, хто планував евакуацію.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter