Депутат Савченко знову оголосила голодування

Дата: 02 Серпня 2016
A+ A- Підписатися

Депутат від “Батьківщина” Надія Савченко заявила, що оголошує голодування на знак протесту проти бездіяльності української влади і світу в питанні звільнення українців з полону.

Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За її словами, “обмін військовополонених і політв’язнів з Росії зараз не відбувається, після того, як це питання перевели у політичну площину і політики почали битися за власні політичні дивіденди і прославляти себе за рахунок полонених більше, ніж переживати за самих полонених”.

“Я пропонувала президенту реальні дії для обміну полоненими: треба почати віддавати людей першими. Але в полоні не сидять діти Петра Олексійовича, а на ваших дітей йому плювати. Тому що кожен повинен боротися за свого, як за мене боролися сестра і мати. Виходьте на Банкову, вимагайте зустрічі і звіту від президента як від гаранта Конституції…”, – заявила Савченко.

Вона зазначила, що нині виповнилося 2 місяці і 6 днів з моменту її звільнення з російського полону.

Савченко нагадала, що одним із механізмів прискорення її звільнення був протест голодом.

“Всі колишні полонені, з якими я говорила, казали мені, ти все правильно робиш, нікого не слухай, говори із самим чортом, щоб витягнути наших. Проте, ті депутати, які не знають, що таке полон, називають мене агентом Кремля і розповідають, що мені там легко жилося. Залюбки поділилася б з ними своєю долею…”, – заявила Савченко.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter