Денісовій обіцяють надати інформацію про здоров’я Сенцова

Дата: 15 Червня 2018
A+ A- Підписатися

Переговори щодо візиту української Омбудсмана Людмили Денісової до українського режисера Олега Сенцова “зрушили з мертвої точки”.

Про це повідомляє прес-служба Омбудсмана.

“Тетяна Москалькова мені повідомила, що отримала усну інформацію щодо стану здоров’я Олега Сенцова. Омбудсмен РФ зараз вимагає, щоб їй було надано все в письмовому варіанті, й тоді вона поділиться цією інформацією зі мною”, – прокоментувала Людмила Денісова.

Омбудсман наголошує, що ведуться перемовини про те, щоб Олега Сенцова оглянули незалежні лікарі.

Також розглядатимуть подальший графік візитів до інших ув’язнених. “У понеділок зустрічаємося з Тетяною Москальковою і будемо складати “дорожню карту” наших візитів”, – говорить Уповноважена.

15 червня Денісова заявила, що керівництво російської колонії не пустило її на зустріч із українським режисером Олегом Сенцовим.

Нагадаємо, 13 червня Людмила Денісова поїхала до Росії, щоб перевірити стан українських політв’язнів.

Після поїздки до Росії Денісова збирається відвідати Сімферопольське СІЗО в окупованому Криму, де тримають Володимира Балуха, Узаіра Абдуллаєва, Енвера Мамутова, Ремзі Меметова, Зеврі Абсеітова, Рустема Абільтарова, Енвера Сейтосманова, Бекіра Дегерменджі, Асана Чапуху, Кязіма Аметова, Руслана Трубача та Ісмаїла Рамазанова.

11 червня російський Омбудсман Тетяна Москалькова відвідала українських політв’язнів, яких утримують у СІЗО окупованого Криму.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter