Чоловікам-блогерам в Instagram платять за рекламу більше, ніж жінкам

Дата: 15 Січня 2020
A+ A- Підписатися

Чоловіки-блогери, які ведуть свої сторінки в Instagram, отримують за рекламу більше грошей, ніж жінки.

Про це йдеться в дослідженні компанії HypeAuditor.

 

Дослідники опитали 1600 блогерів з різним рівнем впливу в 40 країнах світу. Виявилося, що жінок та чоловіків – блогерів у світі майже порівну (жінок більше на 1%), але в середньому вартість рекламної публікації в блогерів-чоловіків трохи перевищує 1400 доларів, а це на 7% більше, ніж в опитаних жінок, які за рекламний пост отримують 1315 доларів.

Проте інколи різниця в оплаті є дуже високою – до 92%. Так, за публікацію, історію та хвилинне відео чоловіки отримують у мережі 4 тисячі доларів, а жінки лише 2,7 тисячі. 

Чоловіки, у яких менш ніж мільйон підписників, заробляють за одну рекламну публікацію приблизно 2,5 тисячі доларів, але жінки за таку саму публікацію одержують на 200 доларів менше. Проте яскраво розрив, за словами дослідників, видно, якщо брати до уваги рекламні історії чоловіків і жінок. Так, останні отримують за них 633 долари, що менше на 27%, ніж одержують чоловіки (809 доларів).

Нагадаємо, що останнє дослідження Центру вивчення жінок на телебаченні та в кіно Університету Сан-Дієго показало – минулого року в комерційно успішних фільмах зіграла рекордна кількість жінок. Водночас дослідження продемонструвало й деякі негативні тенденції в індустрії, зокрема щодо показу в комерційно успішних фільмах жінок з малопредставлених груп.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter