Чоловіка, який переслідував співачку Злату Огнєвіч, відпустили на волю

Дата: 29 Січня 2022
A+ A- Підписатися

Суд відпустив на волю чоловіка, який три роки безкарно переслідував співачку Злату Огнєвіч. Артистка обурилася таким рішенням та збирається знайти собі адвоката.

Про це повідомляє видання “Новое время”.

Джерело: instagram.com/zlata.ognevich

Поліція затримала чоловіка, але після розгляду справи у суді його відпустили. Наразі Огнєвіч шукає адвоката.

Історія з переслідувачем не закінчується, вона лише починається. Ми подали прохання про те, щоб людину якимось чином обмежили від наближення до мене. Поліція зі свого боку зробила все можливе у рамках закону. Жінка-суддя навіть не стала розглядати. Мабуть, надто дрібна справа. Як? А я доб’юся справедливості, поки це людина на волі, я не почуваюся у безпеці. Йому навіть не вручено припис про не наближення до мене. Тобто він може робити все, що захоче. Якщо треба до суду, то я піду туди. Залучатиму журналістів. Мені потрібний адвокат найкращий у своїй справі, який доведе справу до результату“, — розповіла артистка.

Співачка зазначила, що буде домагатися справедливості, піде знову до суду, якщо треба, адже на розгляді справи зловмисник їй з посмішкою заявив: “Я вам казав, що мені нічого не буде!.

Нагадаємо, кілька днів тому, правоохоронці затримали чоловіка, який надсилав Огнєвіч повідомлення з погрозами її вбити у соціальних мережах, дошкуляв її рідним. Артистка раніше зверталась до поліції щодо ситуації, однак діяти там почали лише після публічного звернення про допомогу, в якому жінка згадала мера Києва Віталія Кличка та президента Володимира Зеленського. 

Фото обкладинки: скріншот відео з інстаграму співачки

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter