Через російський обстріл Херсона загинув чоловік, також є поранені в місті та області

Дата: 31 Липня 2024
A+ A- Підписатися
Зранку 31 липня армія РФ обстріляла передмістя Херсона, унаслідок цього загинув чоловік, жінка отримала контузію та поранення. Крім того, окупанти завдали удару по селу Олександрівка, там поранень зазнали троє людей.
 
Про це повідомили начальник Херсонської МВА Роман Мрочко та голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 

“Під ранок армія РФ з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла передмістя Херсона. Травми, несумісні з життям, отримав чоловік 68 років. Його тіло із-під завалів дістали рятувальники”, – йдеться в дописі.

У 73-річної жінки контузія, вибухова та закрита черепно-мозкова травми. Медики на місці надали їй необхідну допомогу.

Крім того, як повідомив голова Херсонської ОВА, у ніч на 31 липня через російський обстріл постраждали також троє мешканців села Олександрівка. Це два чоловіки віком 26 і 53 роки та 54-річна жінка. У них мінно-вибухові травми та акубаротравми. Лікарі надали їм необхідну допомогу на місці.

Раніше Прокудін повідомляв, що минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Садове,  Антонівка, Новокаїри, Чорнобаївка, Одрадокам’янка, Комишани, Нововоронцовка, Берислав, Олександрівка, Вірівка, Тягинка, Новотягинка, Суханове, Ромашкове, Львове, Гаврилівка та місто Херсон.

“Російські військові поцілили в об’єкти критичної інфраструктури та сільгосппідприємство; житлові квартали населених пунктів області, зокрема дві багатоповерхівки та 46 приватних будинків. Також пошкоджено газопроводи, господарчі споруди, гаражне приміщення та приватні автомобілі”, – уточнив посадовець.

Він зазначив, що за минулу добу через російські обстріли загинула одна людина, ще п’ятеро поранені, серед них одна дитина.

Нагадаємо, 30 липня внаслідок обстрілу російськими військовими Чорнобаївки Херсонської області поранень зазнали 32-річний чоловік та 16-річна дівчина. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter