Через російський обстріл Харківщини поранень зазнав волонтер

Дата: 02 Березня 2024
A+ A- Підписатися
2 березня військові армії РФ завдали удару керованими авіабомбами (КАБ) по околицях міста Куп’янська на Харківщині, унаслідок цього постраждав волонтер.
 
Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та пресслужба Харківської обласної прокуратури.
 

“Окупанти завдали ударів по околицях Куп’янська. Внаслідок ударів постраждав 55-річний волонтер. Чоловік отримав уламкові поранення, госпіталізований до медичної установи”, – написав Синєгубов.

За його словами, попередньо ворог обстріляв околиці Куп’янська керованими авіабомбами.

У Харківській обласній прокуратурі уточнили, що росіяни завдали удару приблизно 9:20.

“За даними слідства, 2 березня приблизно 9:20 ворог завдав авіаудар по околицях м. Купʼянськ. Отримав поранення 54-річний волонтер, його госпіталізовано до лікарні. Попередньо, удар був завданий КАБ-250”, – повідомили правоохоронці.

Прокурори розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

У прокуратурі додали, що 2 березня вранці збройні сили РФ також здійснили ракетний удар по селу Липці. Там пошкоджені житлові будинки та автомобілі. За попередніми даними, атака була завдана ракетою типу С-300 з території Бєлгородської області.

Нагадаємо, в ніч на 2 березня війська РФ завдали удару безпілотниками по Харківщині. У селі на Купʼянщині загинув літній чоловік. Ще троє людей в області звернулися по допомогу з гострою реакцією на стрес.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter