Через російські атаки безпілотниками у Херсоні загинув чоловік та зазнала поранень жінка

Дата: 25 Серпня 2024
A+ A- Підписатися
Вдень 25 серпня у Херсоні російський дрон атакував цивільний автомобіль, унаслідок цього загинув чоловік. Крім того, через удар безпілотника у місті поранень зазнала жінка. Ще одну людину окупанти поранили в Антонівці.
 
Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.
 
Наслідки російських ударів по Херсонщині

“У Херсоні російські війська скинули вибухівку з БпЛА на автомобіль. Внаслідок ворожого удару травми, несумісні з життям, дістав чоловік”, – йдеться у повідомленні.

Годиною раніше у Херсонській ОВА поінформували, що в Дніпровському районі міста внаслідок російської атаки дроном дістала поранення жінка.

“Близько 16:00 під удар ворожого БпЛА потрапила 68-річна жінка. Вона дістала уламкове поранення ноги. “Швидка” доставила потерпілу до лікарні для надання меддопомоги”, – розповіли в обладміністрації.

Там додали, що увечері окупанти також обстріляли Антонівку Херсонської громади, через удар поранений 21-річний чоловік. Постраждалого доставили до медзакладу, де лікарі діагностували в нього вибухову та відкриту черепно-мозкову травму, а також мозкову кому.

Медики борються за життя чоловіка, додали в адміністрації.

Нагадаємо, 25 серпня армія РФ ударила по житловому будинку у Дніпровському районі Херсона, там загинула жінка. Згодом окупанти атакували у місті безпілотником двох цивільних чоловіків, один з них перебуває у важкому стані. Крім того, за минулу добу окупанти вбили на Херсонщині трьох цивільних і поранили ще шістьох людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter