Через ранкові обстріли окупантів на Херсонщині загинула жінка та постраждав чоловік

Дата: 30 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

30 листопада, у четвер, у Херсонському районі внаслідок російського обстрілу загинула 59-річна жінка. Крім того, в самому обласному центрі постраждав 71-річний чоловік.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Фото: поліція Херсонської області

Близько 09:30 окупанти обстріляли Херсон, поціливши по мікрорайону Корабел. Внаслідок цього постраждав цивільний 71-річний чоловік. Він звернувся до лікарні, медики діагностували вибухову травму, поранення грудної клітини та обличчя. Потерпілому надали медичну допомогу. Надалі він буде проходити лікування амбулаторно.

Пізніше, близько 11:30, російська армія обстріляла з артилерії село Садове неподалік Херсона. 59-річна місцева жителька отримала травми, несумісні з життям. 

Фото: поліція Херсонської області

За минулу добу окупанти здійснили 107 обстрілів Херсонщини, випустивши 656 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, танків, безпілотників та авіації. Росіяни цілили в житлові квартали, об’єкт критичної інфраструктури та навчальний заклад у Херсоні, а також у медичну установу та дошкільний навчальний заклад у Херсонському районі.

Впродовж доби через дії армії РФ одна людина загинула, а ще пʼятеро дістали поранення.

Фото: поліція Херсонської області

Нагадаємо, що у ніч проти 30 листопада російські війська обстріляли Дарʼївку, що на Херсонщині та Покровський район Донецької області. На Херсонщині поранення дістали четверо людей, а на Донеччині десятеро.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter