Через обстріл Харківщини російськими військами загинула жінка та поранений чоловік

Дата: 22 Липня 2023
A+ A- Підписатися
22 липня війська РФ двічі обстріляли місто Куп’янськ Харківської області. Унаслідок одного з обстрілів загинула 57-річна жінка. Також через ворожий удар по селищу Дворічна поранень зазнав чоловік.
 
Про це повідомили в Харківській ОВА.
 
“Російські окупанти продовжують терор мирного населення Харківщини. Сьогодні рашисти вкотре обстріляли місто Куп’янськ. В результаті ворожого обстрілу загинула 57-річна жінка”, йдеться у повідомленні.

За даними Харківської обласної прокуратури, 22 липня близько 11:00 окупанти обстріляли місто Куп‘янськ. Зазнала пошкоджень територія приватного підприємства. Близько 13:30 російські військові знову обстріляли місто. У результаті другого обстрілу загинула 57-річна мирна жителька. За попередніми даними, обстріли велись з РСЗВ.

Згодом у прокуратурі повідомили, що близько 15:00 російські військові також обстріляли селище Дворічна Куп‘янського району. Поранень зазнав 60-річний чоловік, його госпіталізували.

Правоохоронці розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Раніше ZMINA повідомляла, що 20 липня вранці армія РФ обстріляла прикордонне місто Вовчанськ на Харківщині, у результаті атаки загинув цивільний чоловік.

Нагадаємо, станом на початок липня внаслідок повномасштабної війни Росії проти України на Харківщині загинули щонайменше 2038 цивільних, з них 77 – діти.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter