Через обстріл Херсона росіянами загинув чоловік та отримали поранення дві жінки

Дата: 11 Листопада 2023
A+ A- Підписатися
11 листопада, після обіду російські війська обстріляли центральну частину Херсона, унаслідок чого постраждали дві жінки та чоловік, він згодом помер у лікарні.
 
Про це повідомили у Херсонській ОВА та в обласній прокуратурі.
 

Відомо, що російський снаряд влучив у багатоквартирний будинок. Спочатку повідомляли лише про двох поранених жінок. Одну з постраждалих ушпиталили з пораненнями голови, шиї та ніг середнього ступеня тяжкості. Інша жінка отримала травму ноги та контузію. Їй надали медичну допомогу.

Згодом у Херсонській обласній прокуратурі уточнили, що поранених троє.

“Близько 15:00 внаслідок влучання засобів ураження поблизу багатоквартирного будинку поранення різного ступеня важкості отримали троє містян – дві жінки та чоловік”, йдеться у повідомленні.

За уточненими даними, травми чоловіка виявились несумісні із життям, він помер у лікарні.

Також в обласній прокуратурі інформують, що одному з районів обласного центру ворожий снаряд поцілив у приватний будинок, внаслідок чого сталося його загоряння. Жителі домоволодіння не постраждали.

За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним вбивством.

Нагадаємо, 11 листопада 2023 року виповнилося рівно рік від дня визволення правобережжя Херсонщини від армії РФ. Впродовж цього періоду окупанти вбили там 405 людей, з них – десятеро дітей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter