Через атаки російських дронів на Херсонщині постраждали п’ятеро людей

Дата: 03 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

3 серпня від атаки ворожих безпілотників на Херсонщині постраждало п’ятеро мирних жителів.

Про це повідомили у Херсонській ОВА.

В Антонівці двоє людей дістали поранення через атаку російського безпілотника. У 50-річної потерпілої – вибухова та черепно-мозкова травми й контузія. 74-річна жінка дістала поранення стегна”, – йдеться у повідомленні.

Поранених доправили до лікарні. Відомо, що жінки перебували на подвір’ї близько десятої ранку, коли ворог атакував Антонівку.

Згодом в ОВА зазначили, що через удар російського дрона дістав поранення ще один житель Херсонської громади.

“Стало відомо про ще одного постраждалого жителя Антонівки, який потрапив під удар російського безпілотника. 40-річний чоловік дістав мінно-вибухову травму”, – йдеться у повідомленні.

Наразі лікарі дообстежують чоловіка та надають йому необхідну допомогу.

Крім того, сьогодні близько 11:30 у Дніпровському районі Херсона через скинуту з дрона вибухівку постраждав 33-річний чоловік. Його ушпиталили з вибуховою травмою та уламковими пораненнями ніг.

Про це написав очільник Херсонської МВА Роман Мрочко. Посадовець уточнив, що російські військові скинули вибухівку з дрона, коли потерпілий перебував біля своєї автівки.

Близько 14 години у Херсонській ОВА повідомили, що під удар російського дрона потрапив житель Кіндійки. Він самостійно звернувся до лікарні за допомогою.

Лікарі діагностували у 37-річного чоловіка вибухову травму та уламкове поранення стегна. За даними медиків стан постраждалого – легкий. Подальше лікування потерпілий буде проходити амбулаторно.

Нагадаємо, за минулу добу російські війська обстріляли 15 населених пунктів Херсонщини, унаслідок цього загинула одна людина і двоє зазнали поранень. Серед поранених поліцейський, який постраждав від ворожого удару дрона по селу Гаврилівка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter