Через атаки російських безпілотників у Херсоні постраждали четверо людей

Дата: 10 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Зранку 10 серпня війська РФ атакували безпілотниками Херсон. Унаслідок цього постраждали троє цивільних чоловіків та одна жінка. Один з постраждалих перебуває у тяжкому стані.

Про це повідомили у Херсонській ОВА.

Там поінформували, що до лікарні звернувся херсонець, котрий близько сьомої години ранку потрапив під російський удар.

“65-річний чоловік дістав мінно-вибухову травму та уламкове поранення грудної клітки. Стан – легкий Потерпілому надали необхідну меддопомогу. Подальше лікування він проходитиме амбулаторно”, йдеться у повідомленні.

Близько 10:30 у пресслужбі ОВА зазначили, що російські військові атакували з БпЛА жителя Херсона у Дніпровському районі.

Через скидання вибухівки з дрона 53-річний чоловік дістав мінно-вибухову травму. Його дообстежують лікарі та надають необхідну допомогу.

Згодом стало відомо, що до лікарні Херсона шпиталізували ще одного постраждалого через атаку ворожого безпілотника.

“Вибухову травму та поранення ноги отримав 75-річний чоловік. Потерпілий у важкому стані, медики надають йому необхідну допомогу”, повідомили в ОВА.

Через пів години в обласній військовій адміністрації додали, що за медичною допомогою звернулась херсонка, яка постраждала через скидання вибухівки з безпілотника. Відомом, що росіяни атакували людей у Дніпровському районі близько десятої ранку.

У 45-річної жінки діагностували контузію. Її стан задовільний.

Крім того, за даними голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, впродовж минулої доби окупанти поранили в області 6 людей.

“Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Білозерка, Широка Балка, Антонівка, Садове, Придніпровське, Зеленівка, Зимівник, Зорівка, Микільське, Новодмитрівка, Берислав, Качкарівка, Зміївка, Андріївка, Томарине, Новорайськ та місто Херсон”, написав посадовець.

Він уточнив, що російські військові поцілили в об’єкти критичної інфраструктури; житлові квартали населених пунктів області, зокрема багатоповерхівку та 23 приватні будинки. Також окупанти пошкодили приватні автомобілі.

Нагадаємо, 9 серпня у Херсоні російські військові атакували з дрона цивільну автівку. Внаслідок цього вибухову травму та уламкове поранення дістала 29-річна жінка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter