Бойовики на Донбасі досі не пропускають людей на окуповану територію

Дата: 11 Червня 2020
A+ A- Підписатися

Проросійські бойовики на Донбасі другий день поспіль не пропускають людей на окуповану територію,

Про це повідомили у Держприкордонслужбі. 

Прикордонники розповіли, що 11 червня бойовики не пропустили сімох осіб. Український уряд дозволив пропускати людей через КПВВ  “Мар’їнка” та “Станиця Луганська” ще 10 червня, однак люди, які зібрались у зазначений час біля пунктів, не змогли потрапити на окуповані території.

Вчора в бік Донецька пропустили чотирьох жінок, однак вже 11 червня вони повернулись на підконтрольну уряду територію та розповіли, що провели ніч біля пропускного пункту бойовиків, благаючи їх пропустити. 

“На благання жінок пропустити, бойовики не реагували. В надії усе ж таки перетнути лінію розмежування, жінки перебували там до настання темряви. Не ризикнувши повертатися назад затемна, вони учора заночували просто неба обабіч дороги перед блокпостом”, – повідомили у Держприкордонслужбі.

Від нелюдського поводження бойовиків, одній з жінок стало зле та вона не змогла самостійно рушити в бік контрольованої території. При цьому окупанти спокійно споглядали на страждання жінки, навіть не намагаючись надати їй необхідну медичну допомогу. Прикордонники разом з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста евакуювали її на контрольовану територію.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter