Біля Бахмута під російській обстріл потрапили журналісти “Донбас.Реалії”

Дата: 23 Березня 2023
A+ A- Підписатися

Кореспонденти “Донбас.Реалії” потрапили під російський обстріл біля Бахмута на Донеччині, вони встигли забігти в бліндаж українських військових, перечекали обстріл і поїхали з позицій.

Про це 22 березня повідомили в телеграм-каналі проєкту.

Бахмут на Донеччині фактично знищений росіянами. Джерело: n-tv.de

За словами представника медіа Єгора Логінова, вони знімали роботу українських військових за кілька кілометрів від передової, у цей час росіяни почали обстрілювати позиції з мінометів та “градів”.

Під час обстрілу постраждала лише редакційна машина, уточнив журналіст. Один з осколків пробив двері, пройшов через сидіння водія і застряг у журналі “Сухопутні війська ЗСУ” на сторінці з фотографією Головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного.

“Можемо сказати, що наш головнокомандувач зупиняє навіть уламки”, — додав Єгор, продемонструвавши уламок, що застряг у виданні.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що під час російського обстрілу в Краматорську на Донеччині отримала мінно-вибухову травму військова журналістка, голова громадської організації VATRA Анастасія Рокитна.

Загалом за даними ІМІ, станом на початок березня Росія з початку повномасштабного вторгнення скоїла 497 злочинів проти журналістів та медіа в Україні. Відомо про щонайменше 48 медійників, які загинули через військову агресію.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter