Білорусь припинила трансляцію Euronews

Дата: 12 Квітня 2021
A+ A- Підписатися

За рішенням Міністерства інформації в Білорусі припиняють трансляцію телеканалу Euronews.

Про це пресслужба відомства повідомила в понеділок.

“12 квітня 2021 року зі списку іноземних засобів масової інформації, що отримали дозвіл на розповсюдження в Республіці Білорусь, Міністерство інформації вилучило іноземну телепрограму Euronews”, – ідеться в повідомленні.

У Мінінформі уточнили, що термін дії раніше виданого дозволу на розповсюдження на території республіки закінчився. Також відомство анонсувало початок трансляції програми “Перемога” – програми російського виробництва про Другу світову війну:

“Відсьогодні в Республіці Білорусь розпочинає мовлення “Перемога” – телепрограма про Велику Вітчизняну війну російського виробництва. Масштабний проєкт “Цифрового телесімейства” Первого канала, створений до 75-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні”.

Як повідомляє білоруський інформаційний портал ТУТ.by, станом на ранок понеділка Euronews був ще доступний у деяких операторів, зокрема в мережі Cosmos Telecom, а також у Voka від А1. Першим про припинення мовлення Euronews заявили користувачі інтерактивного телебачення Zala від “Белтелекому”.

Як відомо, Euronews – європейський щоденний цілодобовий інформаційний телеканал, який поєднує відеохроніку світових подій і аудіокоментар тринадцятьма мовами.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter