Аваков назвав Льовочкіна “автором розгону Майдану”

Дата: 24 Листопада 2016
A+ A- Підписатися

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав депутата від “Опозиційного блоку” Сергія Льовочкіна автором розгону Майдану.

Про це він заявив, відкриваючи новий сервісний центр МВС на Луганщині. 

“Пану Льовочкіну місце в тюрмі, а не в парламенті, тому що він – автор розгону Майдану”, – сказав міністр.

Позбавлений парламентом звання президента України Віктор Янукович та екс-глава столичної міліції Валерій Коряк також звинувачували Льовочкіна у розгоні активістів Євромайдану. На що Сергій Льовочкін пропонував Віктору Януковичу озвучити в Києві свою версію подій під час Євромайдану.

Нардеп назвав брехнею заяву Арсена Авакова. 

“Все це найкраще демонструє, що чергова хамська заява Авакова, як і попередні, побудовано на брехні”, – додав він. 

“Аваківські сентенції, як правило, – брехня, спрямована на відволікання уваги від власних злочинів або його провальної роботи… А в нинішньому випадку – від того, що до цих пір не покарані винні в терористичній атаці проти журналістів “Інтера” 4 вересня”, – заявив він.

Нагадаємо, брутальний розгін активістів на Майдані в ніч проти 30 листопада 2013 року поклав початок масовим протестам проти тодішньої влади.

Раніше керівник Департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк повідомив, що близько половини бійців спецпідрозділу “Беркут”, які брали участь в побитті людей на Майдані 30 листопада, продовжують працювати в спецпідрозділах поліції.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter