Армія РФ уранці обстріляла Херсон і передмістя: шестеро поранених

Дата: 14 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Вранці в середу, 14 серпня, російська армія обстріляла Херсон та його околиці. Унаслідок цього поранення дістали шестеро людей.

Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

Так, о 5:00 російські війська атакували Кіндійку, обстрілявши житлові будинки. Постраждали двоє людей. Бригада швидкої допомоги доправила до лікарні 49-річну жінку та 58-річного чоловіка з контузіями, вибуховими травмами та уламковими пораненнями.

Пізніше, близько 6:00, під обстріл у Херсоні потрапили троє людей, які перебували в будинку: 39-річна жінка, її 15-річна донька, а також 41-річний чоловік. Дитину та жінку госпіталізували з вибуховими травмами й контузіями; у жінки також виявили поранення спини. Чоловікові надали медичну допомогу на місці.

Крім того, до лікарні звернувся 59-річний мешканець Антонівки, який отримав уламкові поранення передпліччя та гомілки внаслідок обстрілу.

Нагадаємо, що напередодні, 13 серпня, російські війська здійснили обстріл селища Зимівник та сіл Садове і Тягинка в Херсонській області, внаслідок чого пʼятеро мирних жителів отримали поранення, серед яких є й іноземець.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter