Армія РФ учергове атакувала Херсонщину дронами: постраждали шестеро людей

Дата: 15 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

15 жовтня, у вівторок, російські війська атакували Херсонську область, скидаючи вибухівку з безпілотників. Унаслідок цього поранення дістали щонайменше шестеро людей.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

Фото: ДСНС Херсонщини

Так, вранці в місті Берислав двоє чоловіків, віком 62 та 43 роки, зазнали травм через вибухівку, яку скинули з дронів.

У Херсоні постраждала 76-річна жінка, яка в момент атаки перебувала в легковому автомобілі.

У Станіславі поранення отримали двоє чоловіків, віком 67 та 48 років, а в Антонівці від дій окупантів постраждав 18-річний хлопець, на якого скинули снаряд.

Крім того, обстріли пошкодили багатоквартирні та приватні будинки, заклад освіти, гаражі та транспортні засоби.

Правоохоронці ініціювали досудові розслідування щодо порушень законів і звичаїв війни за статтею 438 Кримінального кодексу України.

У Херсонській обласній військовій адміністрації розповіли, що напередодні окупанти обстрілювали такі населені пункти: Антонівка, Берислав, Бургунка, Новоолександрівка, Нововоронцовка, Шляхове, Милове, Гаврилівка, Інгулець, Софіївка, Широка Балка, Станіслав, Червоний Маяк, Качкарівка, Одрадокам’янка, Зеленівка, Комишани, Садове, Хрещенівка, Михайлівка, Козацьке та місто Херсон.

Російські війська завдали ударів по об’єктах критичної інфраструктури, освітніх і медичних закладах, магазинах і житлових кварталах населених пунктів. Зокрема, пошкоджено 23 приватні будинки, газопровід і кілька приватних автомобілів.

Через російську агресію загинули чотири людини, ще шестеро отримали поранення. 

Нагадаємо, що 14 жовтня поблизу села Гаврилівка окупанти атакували з дрона автомобіль. Унаслідок цього двоє людей загинули, ще двоє – дістали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter