Акаунти російської Ради Федерації заблокували в ютубі

Дата: 18 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

Компанія Google заблокувала ютуб-акаунти Ради Федерації Росії та телеканалу “Разом-РФ”, на каналах було понад 200 тисяч передплатників та 20 тисяч відео.

Про це повідомила верхня палата російського парламенту у Телеграм-каналі.

При спробі перейти за адресою вказаних структур Гугл видає повідомлення про те, що цей обліковий запис “заблокований відповідно до наших правил щодо обмеження експорту та застосування санкцій”.

Рада й телеканал транслювалися на ютубі понад вісім років. В облікових записах публікували прямі трансляції засідань ради, комітетів, конгресів і форумів, коментарі сенаторів тощо.

Від початку повномасштабного наступу Росії Гугл заблокував низку каналів російських пропагандистів та сепаратистів в ютубі.

Зокрема, це акаунти так званого “уряду” окупованого Криму та його очільника Сергія Аксьонова, обліковий запис каналу російського пропагандиста Тиграна Кеосаяна “Кеосаян Daily” тощо.

Нагадаємо, що в червні 2022 року на вимогу Служби безпеки України заблокували майже 500 проросійських ютуб-каналів з фейками про “біолабораторії” та радіокерованих гусей, що мали більш як 15 мільйонів підписників.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter