Адвокат Закревська: слідство отримало корисну інформацію під час відеодопиту Януковича

Дата: 28 Листопада 2016
A+ A- Підписатися

Один з адвокатів Небесної Сотні Євгенія Закревська вважає, що під час сьогоднішнього допиту в режимі відеоконференції екс-президента України Віктора Янукович слідство отримало корисну інформацію.

“Я вважаю, що ажіотаж навколо сьогоднішньої події (допиту Януковича) перебільшений… Але ті крихти інформації, які ми отримали, також будуть використані”, – сказала вона агентству “Інтерфакс-Україна” в понеділок після засідання Святошинського районного суду Києва.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи отримало слідство важливу інформацію, вона відповіла: “Так. А також отримали різні підтвердження”.

“Але що було суспільно дуже важливою інформацією – Янукович навіть не пам’ятає, коли були вбивства, він не знає кількості вбитих людей, інформації про 20 лютого не пам’ятає або каже, що не пам’ятає, а от усе, що відбувалося під час його втечі з України, він розповідав дуже ретельно”, – розповіла Закревська.

 

Як відомо, 28 листопада у Святошинському суді на засіданні у справі про вбивство 39 активістів Євромайдану 20 лютого 2014 року відбувся допит по відеозв’язку екс-президента України Віктора Януковича.

Під час майже 6-годинного допиту Янукович відповідав на питання прокурора, адвокатів захисту та представників родичів Небесної Сотні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter