Адвокат Савченко повідомив, що її переведуть до міської лікарні

Дата: 27 Квітня 2015
A+ A- Підписатися

Українську льотчицю, що незаконно утримується в Росії за звинуваченням у причетності до вбивства російських журналістів на Донбасі, переведуть до московської лікарні.

Про це повідомила Надія Савченко у листі, який оприлюднив її адвокат Марк Фейгін на своїй twitter-сторінці. Він зазначив, що льотчицю переведуть до 20-ї міської лікарні у Москві.

Мене переводять із в’язниці в міську лікарню в тюремне відділення із торгами і домовленостями, що там я почну хоч щось їсти“, – написала Савченко.

Також вона поскаржилася, що не може їсти російську їжу, і в неї почалася якась алергія, яку лікарі не можуть вилікувати.

І не пишіть мені, будь ласка, листів жалю із проханнями жити і їсти. Голод – це моя єдина зброя в боротьбі з безчинством російської влади! тож не просіть мене її скласти!“, – додала Савченко.

Нагадаємо, 24 квітня Слідчий комітет РФ висунув Надії Савченко остаточне звинувачення в пособництві у вбивстві російських журналістів і незаконному перетині кордону. Адвокати Савченко стверджують, що її незаконно затримали на території України і вивезли в Росію. Савченко порадила співробітнику СБУ, який розкритикував роботу її адвокатів, “не пхати носа в її справу“.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter