Праворадикали пообіцяли “криваву кашу” під час ЛГБТ-прайду у Києві

Дата: 29 Травня 2016
A+ A- Підписатися

Представники руху ОУН Миколи Коханівського обіцяють зірвати ЛГБТ-прайд в Києві, який запланований на 12 червня.

Про це заявив керівник прес-служби “Правого сектору” Артем Скоропадський.

“Сьогодні нас змушують погодитися з маршами і фестивалями ЛГБТ, а значить увійти в число грішників і тих, хто їх покриває. Ні, ми не будемо спокійно дивитися, як країну, за яку ми віддавали свою кров на численних фронтах, підлими методами гібридної війни руйнують з тилу в мирній столиці”, — йдеться у заяві ОУН.

“Якщо коротко, то в Києві буде кривава каша”, — пригрозив Артем Скоропадський.

Нагадаємо, раніше організатори оголосили про мирну ходу на підтримку ідей особистої і суспільної безпеки, прав людини та недискримінації.

“В Україні наразі триває військовий конфлікт. У цей час героїзація насильства, політичні маніпуляції та постійне використання радикальної риторики “дозволяють” владі нехтувати своїм обов’язком щодо гарантій безпеки у суспільстві. Це створює атмосферу страху. Зростає вірогідність постраждати не тільки від зовнішнього ворога, а й від “внутрішніх” груп, що використовують агресію для протиставлення своїх інтересів правам людини та демократії”, – йдеться у повідомленні організаторів маршу.

Раніше віце-прем’єрка України з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що уряд повинен забезпечити рівні права для всіх людей, а не давати оцінку тим чи іншим акціям на їх підтримку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter