89% абітурієнтів з окупованих районів Донеччини не змогли потрапити на ЗНО з математики

Дата: 26 Червня 2020
A+ A- Підписатися

459 дітей з окупованих територій, або 89% тих, хто хотів узяти участь у ЗНО в Донецькій області, не змогли перетнути лінію розмежування. 

Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

Пам'ятка для учасників ЗНО, які проживають на тимчасово окупованій території

7116 осіб взяли участь у тестуванні з математики на Донеччині, яким сьогодні, 25 червня, розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.В області тестування з математики проведено в 42 підготовлених пунктах, розташованих у Бахмуті, Костянтинівці, Краматорську, Кураховому, Маріуполі, Покровську та Слов’янську. Підвезення було організоване для 1,5 тисячі учасників ЗНО. Усі учасники та пункти тестування забезпечені протиепідемічними засобами.Із 9236 зареєстрованих осіб у сьогоднішньому тестуванні взяли участь 7116 осіб (77%). Із них 59 – це діти, які проживають на тимчасово окупованій території. Лінію розмежування не змогли перетнути 459 осіб (89% від тих, хто бажав узяти участь у ЗНО).Але звертаю вашу увагу на те, що учасники, які не змогли взяти участь у тестуванні через поважні причини, мають змогу перереєструватися на додаткову сесію (протягом 5 днів).Докладніші інструкції для дітей з тимчасово окупованої території – у відеоролику.

Опубліковано Павлом Кириленком Четвер, 25 червня 2020 р.

Усього, за словами Кириленка, участь у тестуванні з математики на Донеччині з 9236 зареєстрованих осіб узяли 7116 (77%), а 59 з них – це діти, які проживають на тимчасово окупованій території. Загалом в області тестування з математики провели в 42 підготовлених пунктах, розташованих у Бахмуті, Костянтинівці, Краматорську, Кураховому, Маріуполі, Покровську та Слов’янську, а підвіз був організований для 1,5 тисячі учасників ЗНО, стверджує голова Донецької облдержадміністрації.

Водночас Кириленко повідомив, що учасники, які не змогли взяти участь у тестуванні через поважні причини, мають змогу перереєструватися на додаткову сесію (протягом п’яти днів).

Нагадаємо, що в так званій сірій зоні між КПВВ “Новотроїцьке” та блокпостом проросійських бойовиків застрягли три десятки людей. Їх не пропускають на підконтрольну територію, адже вони не можуть встановити додаток “Дія” для самоізоляції. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter