Мінветеранів готує новий пакет санкцій проти силовиків, які переслідують кримчан

Дата: 14 Лютого 2020
A+ A- Підписатися

Міністерство в справах ветеранів, ВПО та тимчасово окупованих територій (Мінветеранів) готує новий санкційний пакет для затвердження в уряді та РНБО.

Про це під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради з прав людини на КПВВ “Чонгар” повідомила очільниця Мінветеранів Олена Коляда, передає кореспондент видання ZMINA

“Днями ми подали пакет документів на узгодження стосовно кількох десятків правоохоронців та людей, причетних до агресії проти наших моряків. Сподіваємось, що найближчим часом ми ухвалимо пакет санкцій на засіданні уряду і передамо до РНБО для прийняття рішення”, – сказала вона.

За її словами, за останні п’ять місяців Мінветеранів запровадило санкції проти 131 юридичної особи, які порушили правовий режим Криму.

Нагадаємо, 28 січня міністри ЄС підтримали розширення санкцій, пов’язаних з анексією Криму Російською Федерацією. До санкційного списку додадуть ще сімох осіб, які відповідальні за підрив територіальної цілісності України, зокрема пов’язаних із Севастополем, Кримом загалом та російськими виборами.

Раніше ZMINA повідомляла, що Росія адаптувалася до міжнародних санкцій, а її економіка зростає.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter