30 вересня Путін може оголосити про анексію захоплених територій України – британська розвідка

Дата: 27 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

30 вересня президент Росії Володимир Путін має виступити перед обома палатами російського парламенту. Цього дня він може офіційно оголосити про анексію Донеччини та Луганщини, а також Херсонської та Запорізької областей.

Про це повідомляє міноборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

Фото: Слово і Діло

“Існує реальна можливість того, що Путін використовує своє звернення, щоб офіційно оголосити про “приєднання” окупованих регіонів України до Росії. “Референдуми”, які зараз проводяться на цих територіях, мають завершитися 27 вересня. Російські лідери майже напевно сподіваються, що оголошення про “приєднання” буде сприйняте як виправдання “спеціальної військової операції” та зміцнить патріотичну підтримку конфлікту”, – йдеться в повідомленні.

Однак у розвідці вважають, що ці надії можуть бути підірвані усвідомленістю про нещодавні невдачі Росії на полі бою і занепокоєнням з приводу мобілізації.

Нагадаємо, що Сполучені Штати отримали дані про те, як російська окупаційна влада збирається маніпулювати з результатами фейкових референдумів в Україні, а також про конкретні цифри, які мають бути оголошені росіянами після їхнього проведення.

Так, в окремих регіонах окупаційна влада вже визначила конкретні цифри фейкових голосувань – у межах 75% за нібито “приєднання” до Росії, які мають бути оголошені за результатами цих фейкових “голосувань”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter