15-річному Сашкові, який став героєм кліпу гурту Imagine Dragons, відбудували дім

Дата: 29 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

Хлопцю з селища Новогригорівка Миколаївської області, який знімався у кліпі Imagine Dragons, відбудували дім. Навесні 2022 року дім Сашка вщент зруйнували російські окупанти, але він не хотів його залишати.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Так, влітку минулого року гурт Imagine Dragons став амбасадором фандрейзингової платформи United24 у напрямі “Відбудова”. Згодом оператор-постановник гурту Тай Арнольд приїхав в Україну як волонтер, де і познайомився з Сашком.

Згодом гурт зробив Сашка головним героєм кліпу на пісню Crushed. Гурт запрошував хлопця на концерт у Варшаві і показував усьому світову, що сталося з його будинком і селом. 

Зрештою, за пів року відбудувати житло допоміг донор United24 – мережа мультимаркетів “Аврора”.

“Після виходу кліпу тисячі людей захотіли допомогти хлопцю: надходила величезна кількість слів підтримки та пропозиції купити квартиру в якомусь українському місті. Але Сашко відмовлявся їхати з Новогригорівки, тож постійний партнер UNITED24, мережа мультимаркетів “Аврора”, вирішив виділити кошти на відновлення зруйнованої оселі”, – зазначила координаторка UNITED24 Ярослава Гресь

Нагадаємо, що у кліпі представлена історія Сашка, який пережив 5-місячну окупацію. У відеоряді зображене практично знищене село, зруйновані будинки та школа, у якій досі лежать залишки зброї. 

Наприкінці кліпу Imagine Dragons додали, що залишаються єдиними з українськими друзями, люблять та підтримують усіх українців.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter