Мейкатон “Розширення прав та можливостей жінок” від Естонської ради у справах біженців

Дата та час події: 11 Листопада 2019 – 17 Листопада 2019, 00:00
A+ A- Підписатися

Запорізький благодійний фонд “Єдність за майбутнє”, Гараж 48 та  Естонська Рада у справах біженців запрошують жінок взяти участь в Мейкатоні “Розширення прав та можливостей жінок” у Запоріжжі з 11 по 17 листопада 2019 р.

Мейкатон – це захід, де учасники навчаються нових навичок, формують команди та розробляють нові ідеї бізнесу під керівництвом досвідчених менторів. На мейкатоні збираються разом представники, які володіють трьома різними вміннями, – творці (майстри, кравці, в’язальниці, швачки), дизайнери (як ІТ-прототипів, так і звичайних речей) та натхненники (учасники, які мають гарну ідею, проте не мають практичних навичок для її втілення, натхненники бізнесу).

Протягом семи днів жінки, які постраждали від конфлікту на Донбасі, мають можливість навчитися нових навичок, розвинути свої бізнес-ідеї та створити новий життєздатний бізнес для підтримки джерела засобів до існування.

Перші чотири дні будуть присвячені ознайомленню з різноманітними інструментами та машинами, а також навчанню, як презентувати свої ідеї. Після цього кожна команда розробить прототип  протягом трьох діб за допомогою менторів. Додатково учасники пройдуть семінар з дизайну, отримають навички, як створити власний вебсайт та навчаться ведення бізнесу, зокрема основ бухгалтерії та створення бізнес-плану.

Команди переможців, які будуть відiбрані журі, будуть нагороджені грантом на створення бізнесу в сумі від 50 тис. грн до 120 000 грн.

Участь у заході безкоштовна. Поселення та транспортні витрати будуть забезпечені для відібраних учасників. Протягом 7-денного заходу жінки, які мають дітей дошкільного віку, будуть мати змогу на час занять залишати  їх із сертифікованим вихователем.  

Більше інформації на сайті www.garage48.org та сайті Запорізького благодійного фонду “Єдність” за майбутнє”.

 

Останній день подання заявки – 10 жовтня 2019 року.

Контактна особа: Лідія Ємельянова
Телефон: 063-575-64-34
e-mail: zm.ednist2019@gmail.com

Зареєструватися на подію
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter