На Херсонщині за добу від російських обстрілів постраждали семеро людей

Дата: 17 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Внаслідок обстрілів російських військових за добу 16 жовтня на Херсонщині щонайменше семеро цивільних отримали поранення. 

Про це розповіли у Нацполіції. 

Російські військові гатили по регіону з артилерії та запускали безпілотники. Вибухи за добу чули у Херсоні, Садовому, Антонівці, Придніпровському, Білозерці, Станіславі, Інженерному, Комишані, Бериславі, Михайлівці, Зміївці, Бургунці та Осокорівці.

Серед матеріальних збитків відомо про пошкодження десятьох приватних та п’ятьох багатоповерхових будинків, службового авто поліції та двох цивільних машин. 

Щодо постраждалих цивільних, то це жінки 56, 59, 60 та 69 років, а також троє чоловіків 20, 26 та 56 років. Щонайменше двоє з постраждалих отримали поранення через скидання росіянами вибухівки з дронів. 

Нагадаємо, що вересень поточного року став місяцем з найбільшою кількістю жертв серед цивільних, як підрахували в ООН. Влітку кількість цивільних українців, загиблих та постраждалих унаслідок повномасштабного російського вторгнення, збільшилася майже наполовину, якщо порівнювати з трьома місяцями до цього. 

У вересні росіяни вперше за час повномасштабного вторгнення щодня атакували Україну ударними безпілотниками.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter