Уночі через обстріл Білозерки на Херсонщині загинув чоловік, ще одну людину окупанти вбили в області минулої доби

Дата: 04 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч на 4 жовтня через артобстріл селища Білозерка на Херсонщині загинув чоловік. Крім того, минулої доби через російські атаки в області загинула ще одна людина і четверо цивільних зазнали поранень. 

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Архівне фото

“Вночі російська армія з артилерії вдарила по Білозерці. Внаслідок обстрілу смертельні поранення дістав чоловік 1995 року народження”, йдеться у повідомленні.

Раніше посадовець писав, що за добу 3 жовтня під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Садове, Придніпровське, Зимівник, Антонівка, Кізомис, Широка Балка, Томина Балка, Білозерка, Станіслав, Берислав, Зміївка, Урожайне, Милове та місто Херсон.

“Російські військові поцілили в об’єкти критичної інфраструктури та житлово-комунальних комунікацій; через обстріли житлових кварталів населених пунктів області пошкоджено, зокрема 35 приватних будинків”, зазначив Прокудін.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Архівне фото

Також окупанти понівечили  господарчі споруди, складські приміщення  автобус, сільгосптехніку та приватні автомобілі.

За словами голови ОВА, через російську агресію на Херсонщині вчора загинула людина, ще 4 зазнали поранень.

Нагадаємо, 2 жовтня в передмісті Херсона внаслідок артилерійського обстрілу російських військ загинув 65-річний чоловік, який пересувався на велосипеді, а також дістала поранення 61-річна жінка під час атаки дрона.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter