Росіяни масовано обстріляли Україну: у Києві уламки пошкодили будинок, у Харкові 12 постраждалих

Дата: 03 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Внаслідок обстрілу російськими військовими у ніч на 3 жовтня у Харкові постраждали щонайменше десятеро цивільних, а у Києві уламки пошкодили багатоповерхівку. 

ZMINA розповідає, що відомо. 

Наслідки російського обстрілу у Харкові

Загалом силам ППО вдалось збити 78 російських ударних БпЛА у Київській, Черкаській, Вінницькій, Хмельницькій, Кіровоградській, Житомирській, Полтавській, Чернігівській, Херсонській, Одеській, Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Рівненській та Івано-Франківській областях.

На Київщині уламки впали у п’яти районах, а у Києві пошкодило одну багатоповерхівку у Деснянському районі. Інформації про постраждалих не надходило. 

У Харкові вночі росіяни поцілили керованою авіабомбою у багатоповерхівку. Нині відомо про 12 постраждалих, серед яких 3-річна дитина. На Харківщині російський удар пошкодив п’ять будинків та електромережі у Золочеві. 

Нагадаємо, що за три літніх місяці 2024 року кількість цивільних українців, загиблих та постраждалих унаслідок повномасштабного російського вторгнення, збільшилася на 45%, якщо порівнювати з трьома місяцями до цього. 

Російські військові щотижня випускають по Україні сотні керованих авіаційних бомб. У вересні росіяни вперше за час повномасштабного вторгнення щодня атакували Україну ударними безпілотниками. Також уже пів року армія РФ майже щодня обстрілює українські медичні заклади. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter