Внаслідок обстрілів військами РФ у передмісті Херсона загинув чоловік, а жінка отримала поранення

Дата: 02 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

2 жовтня в передмісті Херсона внаслідок артилерійського обстрілу російських військ загинув 65-річний чоловік, який пересувався на велосипеді, а також дістала поранення 61-річна жінка під час атаки дрона.

Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Наслідки обстрілу окупантами Херсона. Фото: Суспільне Херсон

Так, російські окупанти позбавили життя ще одного мирного мешканця громади. Чоловік загинув на місці після того, як російські сили обстріляли його з артилерії, коли той їхав на велосипеді в передмісті.

Мрочко також розповів, що близько 14:00 у районі Антонівки під обстріл дрона потрапила 61-річна жінка, яка була на вулиці під час скидання вибухівки. Її доставили до лікарні з вибуховою травмою та уламковими пораненнями.

Раніше ZMINA писала, що на Херсонщині двоє цивільних отримали поранення після підриву на вибухівці. 

Місцева 59-річна жителька підняла із землі вибухонебезпечний предмет, що лежав поряд із зупинкою громадського транспорту. Як наслідок, вона та 61-річний чоловік, який стояв поряд, отримали поранення. Швидка забрала їх до лікарні з вибуховими травмами й уламковим пораненням спини.

Нагадаємо, що 1 жовтня в селищі Кіндійка Херсонської громади російські військові скинули вибухівку з дрона на 68-річну жінку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter