У лікарні помер поліціянт, який постраждав через атаку російського дрона на Харківщині

Дата: 01 Вересня 2024
A+ A- Підписатися
31 серпня в лікарні помер Олександр Попович, 44-річний капітан поліції Харківщини, який разом із колегами потрапив під атаку російського безпілотника у Куп’янську.
 
Про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.
 
Олександр Попович. Фото: поліція Харківщини

“Старший інспектор роти №2 батальйону №1 полку поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Харківській області капітан поліції Олександр Попович помер 31 серпня у лікарні від тяжких осколкових поранень”, йдеться у повідомленні.

Зазначається, що близько 19:30 у місті Куп’янськ російський FPV-дрон атакував службовий автомобіль, у якому перебували троє поліціянтів. Всі вони зазнали осколкових поранень та були госпіталізовані. Попри зусилля лікарів, життя Олександра обірвалося.

Попович служив в органах внутрішніх справ близько 20 років. Під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну він виконував свої професійні обов’язки, долучався до гуманітарних місій в одному з найнебезпечніших районів Харківської області. Йому було 44 роки, у нього залишилися дружина, син, донька та мати.

Нагадаємо, 12 липня на Донеччині росіяни завдали удару безпілотником по автомобілю правоохоронців. Унаслідок цього загинув 38-річний капітан поліції Дмитро Петренко.

Раніше ZMINA повідомляла, що 13 липня війська РФ завдали кількох ударів по залізниці в селищі Буди Харківської області. Унаслідок другого обстрілу загинули рятувальник і поліціянт.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter