Вночі росіяни вдарили по готелю у Краматорську: поранені двоє журналістів, третього шукають під завалами

Дата: 25 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч на 25 серпня війська РФ завдали удару по готелю в Краматорську на Донеччині. Поранень зазнали двоє журналістів, ще один медійник перебуває під завалами.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Наслідки російського удару по готелю в Краматорську. Фото: Вадим Філашкін

“Серед ночі росіяни ударили по Краматорську. Черговою мішенню в місті став готель – наразі відомо про двох поранених, ще одна людина перебуває під завалами. Усі троє постраждалих – журналісти, громадяни України, США та Великої Британії”, – йдеться у повідомленні.

Посадовець додав, що російський обстріл пошкодив також багатоповерхівку поблизу готелю.

На місці працюють органи влади, поліція і рятувальники. Триває розбір завалів і рятувальна операція.

Наслідки російських обстрілів Донеччини

За словами Філашкіна загалом минулої доби російські війська вбили в області сімох цивільних, ще 15 людей зазнали поранень.

“За 24 серпня росіяни вбили 7 жителів Донеччини: 5 у Костянтинівці, 1 у Торецьку і Котлиному. Ще 15 людей в області за добу дістали поранення”, – зазначив він. 

Усього від початку вторгнення, за даними очільника ОВА, російська армія вбила в регіоні щонайменше 2182 людей, ще не менш ніж 5717 поранила. Ці цифри вказані без урахування жертв у Маріуполі й Волновасі.

Нагадаємо, 24 серпня близько полудня росіяни обстріляли середмістя Костянтинівки на Донеччині. Унаслідок удару загинули пʼятеро цивільних, ще щонайменше п’ятеро людей зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter