Росіяни атакували “шахедами” портову інфраструктуру в Ізмаїлі: троє людей зазнали поранень

Дата: 24 Липня 2024
A+ A- Підписатися
У ніч на 24 липня війська РФ завдали масованого удару дронами-камікадзе типу “Шахед” по місту Ізмаїл Одеської області. Унаслідок атаки пошкоджена портова інфраструктура, є влучання в житловий будинок. Також відомо про трьох потерпілих.
 
Про це повідомили в Ізмаїльській РДА.
 

“Уночі Росія знову атакувала Ізмаїльський район. У порушення існуючих правил та звичаїв війни Росією умисно було здійснено масований обстріл БПЛА дронами-камікадзе “Шахед”, в результаті чого постраждала портова інфраструктура на території м. Ізмаїл”, йдеться в повідомленні.

Унаслідок атаки також постраждав багатоквартирний житловий будинок. Троє людей зазнали поранень. За даними голови Одеської ОВА Олега Кіпера, двох потерпілих шпиталізували в стані середньої тяжкості, ще одна людина отримала медичну допомогу на місці.

Крім того, унаслідок обстрілу відбулися руйнування декількох будівель припортової інфраструктури. Пошкоджено три вантажних автомобілі. На місці також спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС.

Нагадаємо, під час масованої атаки російських військових по Україні в ніч на 24 липня в Румунії чули вибухи та оголошували повітряну тривогу. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter