У “Містечку Хансена” на Київщині запрацював комплекс відпочинку для ВПО

Дата: 20 Липня 2024
A+ A- Підписатися
20 липня в селі Тарасівка на Київщині у “Містечку Хансена” для внутрішньо переміщених осіб, які втратили житло через збройну агресію Росії, відкрили комплекс для відпочинку.
 
Про це повідомили у пресслужбі Київської обласної державної адміністрації.
 

Club House HansenVillage – це цілий комплекс різноманітних послуг для здоров’я та сімейного відпочинку, яким можуть користуватися всі мешканці “Містечка Хансена”.

Так, комплекс включає басейн, який є місцем для відпочинку та занять спортом. 

У Club House HansenVillage працює дитячий садок – простір, де діти можуть гратися, вчитися та розвиватися, перебуваючи під наглядом досвідчених вихователів.

Також у комплексі є кінозал для перегляду фільмів, а також тренажерний зал із сучасним обладнанням для занять спортом.

А у салоні краси мешканці можуть відвідати перукарню, манікюрний салон тощо.

Також у Club House HasenVillage працюють психологи та соціальні працівники, які допомагають мешканцям впоратися з травмами та адаптуватися до нових умов. Тут також проводяться різноманітні заходи та майстер-класи, спрямовані на розвиток навичок і підвищення морального духу.

Нагадаємо, селі Колонщина у Київській області збудують другу чергу “Чудо-містечка Хансена” для внутрішньо переміщених осіб літнього віку – там зможуть оселитися до 200 людей. Містечко – це комплекс індивідуальних житлових будинків та об’єктів інфраструктури. 

Раніше ZMINA повідомляла, що у жовтні минулого року на Київщині відкрили два містечка для людей, які втратили житло через російську військову агресію. В одному з містечок мешкатимуть літні люди, в другому – родини, які постраждали через війну.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter