Звільнення судді Царевич знову відкладається. Тепер на 15 вересня

Дата: 05 Серпня 2016
A+ A- Підписатися

Розгляд дисциплінарної справи стосовно судді Печерського районного суду міста Києва Оксани Царевич у Вищий раді юстиції відкладено на 15 вересня.

Про це повідомляє прес-служба ВРЮ.

Царевич звернулась до ВРЮ із клопотанням про перенесення розгляду дисциплінарної справи у зв’язку із перебуванням її на стаціонарному лікуванні та наполягала на особистій участі у засіданні.

ВРЮ задовольнила клопотання судді Царевич та вирішила відкласти розгляд дисциплінарної справи стосовно неї на наступне засідання, яке відбудеться 15 вересня.

Нагадаємо, під час Майдану, Царевич прийняла рішення про позбавлення прав щонайменше чотирьох осіб, які брали участь у поїздці Автомайдану  до резиденції Віктора Януковича – Межигіря.

Висновком дисциплінарної секції ВРЮ від 12 липня 2016 року рекомендовано Вищій раді юстиції внести подання президенту України про звільнення Оксани Царевич з посади судді Печерського районного суду міста Києва у зв’язку з порушенням присяги.

До порядку денного засідання ВРЮ питання було включено двічі – 21 липня та 4 серпня 2016 року, в обох випадках розгляд питання було відкладено через хворобу судді.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter