Окупанти почали вивозити свої сім’ї з Херсона – голова Херсонської ОВА

Дата: 09 Серпня 2022
A+ A- Підписатися

На Херсонщині в окупантів почалася паніка після ударів ЗСУ по Антонівському та Каховському мостах. Тож окупанти поспішають вивезти назад до Росії свої родини, які встигли перебратися до Херсонщини.

Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

Фото з відкритих джерел

“Вчора Антонівський міст був оточений з обох боків, місцевих жителів не допускали. Також через ці події почався масовий вивіз родин військових РФ, які жили в Херсоні”, – йдеться в повідомленні.

Водночас окупанти публічно обговорюють проведення фейкового референдуму. Вони залякують місцевих “проблемами” в разі ігнорування так званого “референдуму”.

Окупаційна влада збільшила кількість пунктів видавання “грошової допомоги” на Херсонщині. Це робиться для збору особистої інформації місцевих.

Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях Херсонської області росіяни мотивують приводити дітей навчатися за російськими програмами у фейкових школах, за це батьки отримуватимуть винагороду в рублях. Тих, хто відмовиться, обіцяють переслідувати. До університетів узагалі запрошують на безоплатне навчання без іспитів. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter