Опублікували список тих, хто представить ОРДЛО на переговорах у Мінську

Дата: 09 Червня 2020
A+ A- Підписатися

До складу групи переселенців на переговорах Тристоронньої контактної групи з розв’язання конфлікту на Сході України в Мінську ввійшли два журналісти, лікар, юрист і керівник громадської організації.

Про це повідомили у Офісі президента.  

Донецьку область у ТКГ представляють журналісти Сергій Гармаш і Денис Казанський, які вже підтвердили цю інформацію на власних сторінках у фейсбуку. Луганську область представлятимуть юрист, керівник Міжнародної громадської організації “Луганське земляцтво” Вадим Горан і лікар Костянтин Лібстер.

У Офісі президента додали, що делегацію предаставників тимчасово окупованих територій до переговорів залучають вперше за понад п’ять років. 

Важное объявление. С сегодняшнего дня я принимаю участие в заседаниях Трехсторонней контактной группы по Донбассу….

Опубліковано Денисом Казанским Понеділок, 8 червня 2020 р.

Нагадаємо, що наступні засідання Тристоронньої контактної групи з розв’язання конфлікту на Сході України в Мінську проходитимуть за участю переселенців. Список можливих представників-переселенців, як повідомляли в Офісі президента, складатимуть віцепрем’єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков та його відомство. Людей запрошуватимуть на засідання залежно від тематики.

Водночас в Офісі президента заявили, що не вбачають прогресу в перемовинах з Росією у врегулюванні збройного конфлікту на Сході України та посилюють зі свого боку Тристоронню контактну групу в Мінську.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter