Журнал Time присвятив обкладинку нового номера українським дітям

Дата: 17 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Американський журнал Time присвятив обкладинку нового номера українським дітям, а головною темою випуску стала “Стійкість України”.

Відеоролик з обкладинкою оприлюднили в твіттері журналу.

Джерело: time.com

На одній з кількох обкладинок номера зображена 5-річна Валерія з Кривого Рогу: вона усміхається, а її в буквальному сенсі підтримують українці. І це символ взаємопідтримки українців.

Дівчинка разом з мамою Таїсією з початком війни виїхала до Польщі. Вона мріє восени піти до школи, але як і де це вдасться зробити — наразі незрозуміло.

“Я вірю, що цей жах дуже скоро закінчиться. Усі українці – жінки й діти – повернуться додому, і все буде добре”, – розповіла журналістам Таїсія.

Ще кілька обкладинок нового номера також присвячені Україні.

Джерело: time.com

Нагадаємо, станом на 15 березня через збройну агресію російських військових загинули 97 дітей і понад 100 поранених. Щодня під обстрілами гинуть щонайменше п’ять дітей.

Як відомо, російські військові в Україні від початку війни, що почалася 24 лютого, вчиняють усі види воєнних злочинів.

Нагадаємо, що в Україні запрацювала коаліція з документування воєнних злочинів “Україна. П’ята ранку / Ukraine 5 AM Coalition”, до складу якої ввійшли 16 українських правозахисних організацій, зокрема й Центр прав людини ZMINA.

Про типи воєнних злочинів, які вже зафіксували правозахисники та урядові організації, ви можете прочитати за покликанням, а також за тегами міжнародні злочини та #PutinWarCrimes.

Ознайомтеся з детальною пам’яткою фіксації доказів злочинів проти цивільного населення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter