Залізничного сполучення із Кримом не буде – прикордонслужба

Дата: 17 Червня 2015
A+ A- Підписатися

Поїздом до анексованого Криму не доїдеш – Державна прикордонна служба України виключає найближчим часом таку можливість.

 Про це заявив Олег Слободян, помічник голови відомства, начальник прес-служби, пише “Українська правда” з посиланням на “Крим. Реалії”.

 “Залізничне сполучення зупинено й відновлено найближчим часом не буде”, – заявив Слободян.

 Він зазначив, що в затвердженому Кабінетом міністрів порядку перетину адміністративного кордону з Кримом багато уваги приділяється залізничному сполученню через те, що документ розроблявся, коли в Крим ходили потяги.

 Раніше “Укрзалізниця” також виключала поновлення сполучення з півостровом.

 Нагадаємо, з 27 грудня 2014 року “Укрзалізниця” задля забезпечення безпеки припинила залізничне сполучення з Кримом, а також скасувала міжнародні поїзди, які курсували на півострів. Потяги кримського напрямку тепер доїжджають до Новоолексіївки та Херсону. 

 4 червня 2015 року Кабінет міністрів затвердив новий порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. 

 Згідно з ним, іноземці та особи без громадянства можуть в’їжджати в окупований Крим та виїжджати з нього на материкову частину України за паспортним документом та спеціальним дозволом.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter