Росіяни стимулюють дітей до вихваляння окупантів і Путіна путівками до захопленого Криму

Дата: 30 Квітня 2024
A+ A- Підписатися

Росіяни стимулюють дітей до вихваляння дій окупантів чи президента РФ Володимира Путіна путівками до окупованого Криму: відповідний конкурс ворог анонсував на тимчасово непідконтрольних Україні територіях.

Про це пише Центр національного спротиву.

Джерело: проросійські пабліки в соцмережах

Конкурс розраховано на підлітків від 14 років. За його умовами, учасник має створити твір чи записати відео, в якому вихваляє окупантів чи Путіна.

“Тобто, забравши в дітей майбутнє й зруйнувавши їм життя, москва традиційно намагається їх купити, аби використати в пропагандистських цілях”, – наголосили в ЦНС.

Нагадаємо, що росіяни на окупованих територіях України долучили до складу мілітарного центру “Юнармія” понад 35 тисяч дітей, і ця цифра постійно збільшується.

Усього в окупованому Криму діють щонайменше дев’ять подібних до “Юнармії” мілітарних центрів. Серед них – “Кримпатріотцентр”, “Союз казачої молоді Криму і Севастополя”, “Союз спадкоємців традицій”, “Євпаторійський десант”.

До їхньої навчальної програми входять спортивно-патріотичні турніри, змагання з кульової стрільби, збирання-розбирання автомата Калашникова, метання гранати, уроки з маскування та евакуації поранених тощо.

Про те, як Росія “перевиховує” українських дітей, читайте в матеріалі ZMINA

Українські діти як “паливо” для російської пропаганди

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter