За минулу добу росіяни поранили на Херсонщині трьох цивільних

Дата: 30 Вересня 2023
A+ A- Підписатися
Впродовж доби 29 вересня армія РФ здійснила 96 обстрілів Херсонської області, унаслідок цього троє людей отримали поранення.
 
Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.
 
Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Фото: Нацполіція

“За минулу добу противник здійснив 96 обстрілів, випустивши 432 снаряди з мінометів, артилерії, “Градів”, танків, АГС, авіації та БПЛА, один з них – ракетний”, – зазначив він.

За словами Прокудіна, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, територію та будівлю заводу, заклад громадського харчування у Херсоні.

Через російську агресію троє людей дістали поранення.

Крім того, через російські обстріли Херсона в ніч проти 30 вересня, зайнялася пожежа в гаражному кооперативі та на стадіоні. Зранку пошкоджень зазнав ще й заклад освіти.

Про це повідомив керівник міської військової адміністрації Роман Мрочко.

За його словами, вночі армія РФ обстріляла Корабельний район Херсона. Горіли близько 30 гаражів. Для боротьби з вогнем залучили 3 наряди: 12 рятувальників і 3 машини.

Через російські обстріли загорівся і стадіон одного з навчальних закладів, додав Мрочко.

Ще один заклад освіти був пошкоджений через ранковий обстріл середмістя Херсона.

Нагадаємо, 29 вересня зранку армія РФ обстріляла центр Херсона. Двоє комунальників отримали важкі поранення. Крім того, 28 вересня внаслідок ворожих обстрілів Херсонщини загинули троє цивільних, ще п‘ятеро зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter