За минулу добу росіяни 46 разів обстріляли Херсонщину, є жертви

Дата: 04 Грудня 2022
A+ A- Підписатися
Впродовж минулої доби 3 грудня російські військові 46 разів обстріляли територію Херсонщини. Окупанти відкривали вогонь з артилерії, танків, мінометів та РСЗВ по мирних населених пунктах області. Унаслідок обстрілів загинула одна людина.
 
Про це повідомив керівник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич та пресслужба Херсонської міської ради. 
 
Джерело: Херсонська міська рада

“Протягом сьогоднішнього дня у Херсоні зафіксовано 5 обстрілів. Зокрема, ворог обстріляв будинки у Таврійському мікрорайоні та центрі міста. Постраждалих немає. Протягом учорашнього дня також були зафіксовані додаткові “прильоти” у центрі міста та Дніпровському районі”, – йдеться у повідомленні міськради.

За даними Янушевича, у місті зафіксували влучення в приватні та багатоквартирні будинки. Також пошкоджено й іншу цивільну інфраструктуру міста. 

Крім того, минулої доби через ворожі обстріли Херсонщини загинула одна людина та ще 2 жителі області отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Загалом із 20 листопада по 4 грудня (на 14:00) у Херсоні зафіксували 169 “прильотів” з боку росіян. Відомо про 19 загиблих та 39 поранених, серед яких дитина.

Раніше ZMINA повідомляла, що у звільненому Херсоні з 20 листопада по 1 грудня унаслідок обстрілів російських окупантів загинули 19 людей. Всього за цей період у місті зафіксували 119 “прильотів” з боку військ РФ.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter