За минулу добу окупанти понад 60 разів обстріляли Херсонщину: є жертви

Дата: 27 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

Впродовж доби 26 серпня війська РФ здійснили 61 обстріл Херсонської області, через це одна людина загинула і ще четверо зазнали поранень.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Наслідки обстрілів Херсонщини росіянами. Джерело: Нацполіція

За його словами, росіяни здійснили 61 обстріл, випустивши 272 снаряди з мінометів, артилерії, танків, “градів” та БПЛА. По Херсону ворог випустив 36 снарядів.

“Через російську агресію 1 людина загинула, ще 4 дістали поранення”, – підкреслив очільник ОВА.

За даними посадовця, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, будівлю об’єкта критичної інфраструктури, територію та будівлю медичного закладу, будівлю підприємства у Херсоні, а також територію національного парку та складські приміщення у Бериславському районі.

Також, за даними Херсонської ОВА, цієї ночі під час обстрілу Херсона російські війська влучили в комунальне підприємство.

“Травми отримав 34-річний чоловік. Його доставлено до лікарні в стані середньої важкості. Медики надають необхідну допомогу і проводять дообстеження”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, впродовж дня 26 серпня російські окупанти обстрілювали Херсон. Унаслідок атак дві жінки отримали поранення.

Крім того, 83-річна мешканка села Ольгівка Херсонської області, яка 25 серпня постраждала внаслідок нічного обстрілу росіян, померла у лікарні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter